Gör din egen kristallklara is  -  Isformar  -  Tonics  -  Stekbord  -  Tillbehör  -  Fri frakt från 600kr

Kristallklar is, tonic och tillbehör!

Välkommen till True Selection - en webshop för dig som vill skapa fantastiska mat- och dryckesupplevelser hemma. Allt började med en enkel tanke efter ett besök på en bar där de serverade drinkar i toppklass med kristallklar is. Vi undrade hur man kunde skapa dessa fantastiska drinkar hemma och insåg snabbt att den kristallklara isen var nyckeln.

Efter mycket testande och experimenterande har vi nu hittat ett enkelt sätt att skapa kristallklar is hemma. Med vår teknik kommer du garanterat imponera på dina gäster och höja nivån på dina drinkar. Men det är inte bara kristallklar is som vi har att erbjuda på True Selection. Vi har ett stort sortiment av tonic, stekbord och tillbehör för att hjälpa dig att skapa fantastiska mat- och dryckesupplevelser hemma. Vårt sortiment av tonic inkluderar en variation av smaker som är perfekta för att skapa gin och tonics eller andra drinkar. Så ta en titt på vårt sortiment och hitta de produkter som passar dig och din stil. Vi är säkra på att du kommer att älska True Selection.

Formar för klar is

True Selections isformar för kristallklar is är en revolutionerande produkt som kommer att höja nivån på dina drinkar. Den kristallklara isen ger inte bara en imponerande estetisk effekt, den har också flera fördelar jämfört med vanlig is.

För det första smälter den kristallklara isen mycket långsammare än vanlig is vilket gör att din drink håller sig kall under en längre tid utan att bli utspädd. Den kristallklara isen har också en renare smak eftersom den är fri från orenheter och luftbubblor som kan förekomma i vanlig is. Detta gör att din drink smakar precis som den ska och att de fina smaknyanserna kommer fram på ett bättre sätt.

Det bästa av allt är att det är enkelt att göra den kristallklara isen hemma i din vanliga frys med True Selections isformar. Du behöver inte ha några speciella färdigheter eller utrustning för att skapa den kristallklara isen. Bara fyll formarna med vatten och låt dem stå i frysen i några timmar. När isen är klar kommer du att imponera på dina gäster med dina professionellt utseende drinkar.

True Selections isformar för kristallklar is är en investering som kommer att göra stor skillnad i din drinkupplevelse. Med dessa isformar kan du enkelt skapa den kristallklara isen hemma och höja nivån på dina drinkar till en helt ny nivå.

Stort sortiment av tonic water

True Selections stora sortiment av tonic water är något utöver det vanliga. Vi har samlat de bästa varumärkena på marknaden för att ge dig den ultimata smakupplevelsen i din gin och tonic. Varje tonic water har sina egna unika smaker och egenskaper som kompletterar ginen på olika sätt.

Ett högkvalitativt tonic water kan verkligen göra en skillnad i smakupplevelsen av en gin och tonic. Det beror på att tonic water är mer än bara en mixer, det är en viktig del av själva drinken. En kvalitetstonic innehåller en balanserad sammansättning av ingredienser som kompletterar ginens smak och ger en fylligare och mer komplex smakupplevelse.

True Selection erbjuder ett brett utbud av varumärken, inklusive Le Tribute, Franklin & Sons, Infused Liquid, Sahlins Brygghus, Seventeen, Poachers, Artisan, Hammars Bryggeri och Åhus Tonic. Varje varumärke har sina egna unika smaker och stilar. Oavsett vilket varumärke du väljer kan du vara säker på att du får högsta kvalitet och den ultimata smakupplevelsen.

True Selections stora sortiment av tonic water är perfekt för dig som vill experimentera med olika smaker och upptäcka nya favoriter. Med så många olika varumärken att välja mellan kan du vara säker på att hitta en tonic som passar din personliga smak.

Stekbord för grill, spis och öppen eld

True Selections stekbord är det ultimata verktyget för grill- och matälskare. Tillverkade på Småländska Höglandet i varmvalsat kolstål, finns våra stekbord i flera storlekar för att passa alla behov. Med sin hållbara konstruktion kan du använda dem på grillen, spisen eller öppen eld. Våra stekbord är perfekta för smash burgers, som har blivit en populär favorit bland matentusiaster. Med True Selections stekbord kan du skapa fantastiska smash burgers som är saftiga, smakfulla och perfekt stekta varje gång.